Din VVS-installatør

I København og på resten af Sjælland

Hos Dahl Service udfører vi alt indenfor VVS arbejde. Vores dygtige medarbejdere og fagfolk har stor erfaring indenfor service og vedligeholdelsesopgaver samt renovering og nybyg. Vi kan derfor uanset opgaven, være behjælpelige med vores ekspertise. 

Når vi kører ud, har vi altid et stort sortiment af reservedele i bilen, hvilket giver os muligheden for at udføre opgaven med det samme.

Hvis vi står i en situation af at vi ikke har reservedelen med, kan vi enten bestille den hjem, vi har et godt samarbejde med vores leverandør som er troværdig og hurtig, og derfor får vi hurtigt dine reservedele hjem. 

Kontakt

Hvorfor DAHL Service?

At vælge en professionel VVS-service er afgørende for at sikre, at alle installationer udføres korrekt. Dårligt eller forkert udført arbejde kan føre til lækager, skader på ejendommen og unødvendige omkostninger. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder installation og reparation af VVS-systemer, rørledninger, varmesystemer, badeværelser og køkkener.

Vi har derfor en garanti, der lyder på du altid kan sikre dig, du er i trygge hænder, når du indgår i et samarbejde med os. Vi forstår vigtigheden af at levere VVS-tjenester effektivt og til tiden. Vores team er kendt for deres pålidelighed og evne til at fuldføre projekter inden for fastsatte tidsrammer. Vi går samtidig op i gennemsigtighed, og kan derfor nemt aftale med dig på forhånd, hvad den fastsatte tidsramme er, omfanget af projektet, og hvilket budget vi skal holde os til.

Service med dig i fokus

Vi kan stole sige, vi har vores prioriteter i orden hos DAHL Service. Vi sørge for i hvert eneste projekt, at have kundetilfredsheden som højeste prioritet. Vi stræber altid efter at gøre vores bedste, i at levere enestående kundeservice, og levere et stykke arbejde både du og os kan være tilfredse med.

Vi er samtidig fuldt forstående for, at hvert projekt er unikt. Vi er derfor også specialiseret i at tilpasse løsninger, der passer til dine konkrete situationer og behov. Dette kan vi blandt andet fordi vi har høj ekspertise og stor erfaring, men også fordi vi heller ikke går på kompromis med kvaliteten af udstyr og materialer vi anvender i vores arbejde. Det sikrer holdbare og pålidelige resultater, du kan have en langvarig tilfredshed med.

Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud

Vi servicerer både private og erhverv, i Storkøbenhavn, Helsingør & Køge. Her har vi VVS services 24 timer i døgnet.

Udover vores løsninger af VVS-services, tilbyder vi også at kunne håndtere opgaver indenfor brandsikring og elektriker opgaver.

Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen her til højre eller ringe ved at trykke på den grønne knap herunder. 
 

Ring 39 77 02 02