Din VVS installatør

Hos DAHL SERVICE udfører vi alt indenfor VVS arbejde. Vi er beliggende i Køge, men vi har kunder i Rødovre, Helsingør og andre steder på Sjælland. Vores dygtige medarbejdere og fagfolk har stor erfaring indenfor service og vedligeholdelsesopgaver samt renovering og nybyg. Vi kan derfor uanset opgaven, være behjælpelige med vores ekspertise. 

Når vi kører ud, har vi altid et stort sortiment af reservedele i bilen, hvilket giver os muligheden for at udføre opgaven med det samme.

Hvis vi står i en situation, hvor vi ikke har reservedelen med, kan vi bestille den hjem. Vi har også et godt samarbejde med vores leverandør, som er troværdige og hurtige, og derfor får vi hurtigt dine reservedele hjem. 

Kontakt

Hvorfor DAHL SERVICE?

At vælge en professionel VVS service er afgørende for at sikre, at alle installationer udføres korrekt. Dårligt eller forkert udført arbejde kan føre til lækager, skader på ejendommen og unødvendige omkostninger. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder installation og reparation af VVS systemer, rørledninger, varmesystemer, badeværelser og køkkener.

Vi har derfor en garanti, der lyder på du altid er sikker og i trygge hænder, når du indgår i et samarbejde med os. Vi forstår vigtigheden af at levere VVS tjenester effektivt og til tiden. Vores team er kendt for deres pålidelighed og evne til at fuldføre projekter inden for fastsatte tidsrammer. Vi går samtidig op i gennemsigtighed, og kan derfor nemt aftale med dig på forhånd, hvad den fastsatte tidsramme er, omfanget af projektet, og hvilket budget vi skal holde os til.

VVS service med dig i fokus

Vi kan rolig sige, vi har vores prioriteter i orden hos DAHL SERVICE. Vi sørge for i hvert eneste projekt, at have kundetilfredsheden som højeste prioritet. Vi stræber altid efter at gøre vores bedste, i at levere enestående kundeservice, og levere et stykke arbejde både kunden og vi kan være tilfredse med.

Vi er samtidig fuldt forstående for, at hvert projekt er unikt. Vi er derfor også specialiseret i at tilpasse løsninger, der passer til dine konkrete situationer og behov. Dette kan vi blandt andet fordi vi har høj ekspertise og stor erfaring, men også fordi vi heller ikke går på kompromis med kvaliteten af udstyr og materialer vi anvender i vores arbejde. Det sikrer holdbare og pålidelige resultater, du kan have en langvarig tilfredshed med.

Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud på VVS arbejde

Vi servicerer både private og erhverv i Storkøbenhavn, Helsingør & Køge. Her har vi VVS services 24 timer i døgnet.

Udover vores løsninger af VVS services, tilbyder vi også at kunne håndtere opgaver indenfor brandsikring og elektriker opgaver.

Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen her til højre eller ringe ved at trykke på den grønne knap herunder. 
 

Ring 39 77 02 02