Autoriseret elektriker til private & erhverv

I Rødovre, Køge, Helsingør og resten af Sjælland

DAHL SERVICE er din autoriserede elektriker. Alle vores dygtige medarbejdere er fagudlærte og udgør en sammensætning af kompetente fagfolk, der kan varetage din elektrikeropgave i Storkøbenhavn, Køge & Helsingør.

Vores team og fagfolk har erfaring med alle typer af opgaver, og bliver altid opdateret på nyeste viden. Det betyder, at dine elinstallationer altid vil leve op til de nyeste retningslinjer inden for vores fag.

Anskaf dig de rette fagfolk

Når det kommer til håndværkeropgaver af elinstallationer, vedligeholdelse og reparation, er det altid yderst vigtigt at der er stor fokus på sikkerhed og kvalitet. At vælge den rette samarbejdspartner inden for elinstallationer kan spare dig for besvær og sikre dig at arbejdet udføres korrekt og sikkert. Samtidig kan det også give dig besparelser, da en forkert installation kan kræve tilbagevendende vedligeholdelse og besvær, derfor skal det gøres ordenligt i første omgang.

Derudover kan forkert installation have kedelige og alvorlige konsekvenser, såsom kortslutninger og kan endda også være farligt for din husttand i tilfælde af brand og stød. Hos DAHL SERVICE er vi yderst professionelle og har mange års erfaring. Du kan derfor være tryg ved i et samarbejde med os, undgå potentielle farer eller forhindringer.

Elektriker og VVS tjenester hos DAHL SERVICE

Vi har meget stor fokus på at levere kvalitetsservice, der opfylder vores kunders ønsker og behov. Tilfredsheden hos dig er vores førsteprioritet, derfor arbejder vi hårdt for at sikre, at hver kunde er tilfredse med det udførte arbejde. Til dette tilbyder vi derfor også services inden for brandsikring og VVS tjenester, så din bolig kan komme i perfekt stand.

Elektriker service udført af professionelle

Når du bestiller din service hos DAHL SERVICE, så får du en samarbejdspartner der sætter DIG i fokus. Vi er altid motiverede, engagerede og servicemindede, så det bliver en god oplevelse for dig.

Vi har 50 elektrikere, som altid er klar til at rykke ud i Rødovre, Køge, Helsingør og på resten af Sjælland – 24 timer i døgnet. 

Vi er autoriseret elinstallatør og medlem af TEKNIQ.

Ring 39 77 02 02