Din brand og sikringsleverandør

I Helsingør, Køge, Rødovre og resten af Sjælland

Brandsikring er en afgørende faktor for at beskytte dit hjem mod potentielt katastrofale konsekvenser af brande. Hos DAHL SERVICE tager vi sikring af dit hjem imod brand alvorligt, og vi er dedikerede til at levere effektive sikringstjenester til vores kunder.

Hos DAHL SERVICE er vores brandsikrings afdeling sammensat af faguddannet personale, som har stor erfaring inden for service- og vedligeholdelsesopgaver, samt projektering og rådgivning ved nye anlæg til både private og erhverv.

Er brandsikring nødvendigt?

Uforudsete brande kan desværre pludseligt opstå og sprede sig hurtigt, hvilken kan føre til store skader og ødelæggelser af ejendomme, og i værste tilfælde have betydning af meget mere alvorlige konsekvenser. Vi vil derfor altid mene, at det kan betale sig at være på den sikre side.

Brandsikring er vigtigt for at minimere risikoen for brande og reducere skader, hvis en brand skulle opstå i din bolig. Vi hos DAHL SERVICE tilbyder en omfattende række af tjenester, der passer til at opfylde hver individuelle kundes unikke behov. Uanset om det drejer sig om privatgrund eller erhvervsejendomme, kan vi være til hjælp.

Vi foretager os altid en grundig kontrol og inspektion, når vi bliver kaldt ud til at sikre dit hjem. Dette betyder at vi leverer en service og sikring, der passer fuldstændig til lige netop, hvordan dit hjem skal sikres. 

Vi udfører opgaver for både Industri, erhverv, kommuner, skoler og butikker, vi opsætter bl.a.:

  • ABA (Automatisk brandalarmeringsanlæg)
  • ABDL (Automatisk branddørslukning)
  • AVA (Automatisk varslingsanlæg)
  • ARS (Automatisk rumslukningsanlæg)
  • ABV (Automatisk brandventilation)
  • OTV (Overtryksventilationanlæg)
  • Intern varsling
  • Røgudluftning

Kontakt os i dag

Tag det første skridt mod bedre brandsikkerhed for dit hjem, bolig eller din virksomhed. Kontakt DAHL SERVICE i dag for en grundig gennemgang af dine brandsikkerhedsbehov og effektive løsninger, der kan beskytte dig mod potentielle brande. Vores team bestående af eksperter står klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og pålidelig brandsikringstjenester. Ring til os på 39 77 02 02 eller skriv til os på info@dahl-service.dk, og så kan vi tage en snak i dag.

Kontakt