Brand & Sikring

Medlem af TEKNIQ og DBI samt Sikkerhedsbranchen

Din SIKRINGSLEVERANDØR

på hele sjælland

Hos DAHL SERVICE ApS er vores brand og sikringsafdeling sammensat af faguddannet personale, som har stor erfaring inden for service- og vedligeholdelsesopgaver, samt projektering og rådgivning ved nye anlæg.

Vi udfører opgaver for både Industri, erhverv, kommuner, skoler og butikker, vi opsætter bl.a:

1 %
Tilfredshedsgaranti
1
Teknikområder
1 /7
døgnvagt
1
Års erfaring

ABA ANLÆG

Hvad er et ABA anlæg?

ET automatisk brandalarmeringsanlæg, også kaldet et ABA anlæg, består som regel af en elektromagnet, røgdetektor og dørlukker, som er sammenkoblet et system. Hvis der opstår brand eller røg, går ABDL anlæg ind og sørger for, at alle døre lukkes automatisk. Røgdetektoren registrerer røgen, aktiverer elektromagneterne, og magneterne er med til at holde dørene lukket.

Fordelen ved dette er, at man lukker branden inde og undgår at branden og røgen spreder sig. På denne måde kan man være sikker på, at skaderne bliver holdt i karantæne, og ikke spreder sig, da de forbliver i et specifikt rum. 

Hvorfor er et ABA anlæg vigtigt?

Automatisk brandalarmeringsanlæg er med til at øge sikkerheden ved brand.  ABA anlæg kan bruges til næsten alle typer døre, og det kan være alt fra en almindelig dør til større porte. 

Ikke nok med, at et ABA anlæg er med til øge sikkerhed ved brand og minimalisere skader, så er det også lovpligtigt. Det er et krav fra Bygningsreglementet, at der skal være installeret et ABA anlæg på døre, som branddøre og porte.

Det er typisk i forretninger, virksomheder, hospitaler, skoler, kommuner, institutioner osv. at der skal installeres et ABA anlæg. F.eks. på et hospital ville man have branddøre og flugtveje forskellige steder, og på dørene ville man installere ABA anlæg. 

Desuden er forsikringsselskabet villige til at nedsætte præmien på din forsikring, når du får installeret et godkendt ABA anlæg med transmission.

Vi har stor erfaring og faguddannet personale

Vi har gennem årene installeret ABA anlæg for industri, erhverv, kommuner, skoler og butikker og diverse institutioner.

Vores fagmænd er eksperter inden for området, og går altid op i at udføre arbejdet på bedst vis. De har mange års erfaring inden for brandsikring og andre service- og vedligeholdsesopgaver.

Vi sørger altid for at rådgive vores kunder, da vi føler, at det er vigtigt med en tæt dialog. På denne måde kan vores kunder altid være sikre på, at de får den rigtige vejledning. Samtidig er vi sikre på, at installationen er korrekt og stemmer med forventningerne fra start. 

få en serviceaftale på dit ABA anlæg:

Det er et lovpligtig serviceeftersyn, at man får tjekket sit ABA anlæg hvert år. Hos Dahl-service er vi godkendte installatører, dvs. vi kan både installere anlægget og servicere det, så det fungerer optimalt. 

Vi tilbyder en serviceaftale, hvor vi årligt tjekker dit ABA anlæg. På denne måde kan du sikre dig, at alt fungerer som det skal, og at man er på den sikre side. 

Når vi har installeret et ABA anlæg, skal vi hvert tredje år, ifølge den kommunale brandmyndighed, attestere at anlægget fungerer som det skal. Hos Dahl-service sørger vi for, at få tjekket op på de vigtigste ting, som fx. at ABA anlægget vedligeholdes som loven siger, og at det fungerer og tilpasses i bygningen. 

monteret aba anlæg

Brand & sikring har vi

tidligere udført for:

Få et uforpligtende tilbud

Telefon: 39 77 02 02
Adresse: Snedkervej 1, 4600 Køge
Åbningstider:

Værdier,
vi lægger vægt på!

Vi er en serviceorienteret virksomhed, så du kan regne med at:

VORES TEKNIKOMRÅDER

- Hvad kan vi hjælpe med?

Elektriker

Læs mere >>

Elektriker

DAHL SERVICE ApS elafdeling udfører alle typer af opgaver inden for elektrikerfaget - store som små.
Læs mere

VVS

Læs mere >>

VVS

Vores vvs afdeling er sammensat af dygtige faglærte vvs montører, som har stor erfaring.
Læs mere

Ventilation & køl

Læs mere >>

Ventilation & køl

Vores ventilationsafdeling er et team sammensat af professionelle fagfolk.
Læs mere

Sprinkler

Læs mere >>

Sprinkler

Hos DAHL SERVICE ApS er vores sprinklerafdeling sammensat af erfarent faguddannet personale.
Læs mere

Brand & sikring

Læs mere >>

Brand & sikring

Hos DAHL SERVICE ApS er vores brand og sikringsafdeling sammensat af faguddannet erfarent personale.
Læs mere

Lille udsnit af kompetencer

Dette er blot et lille udsnit af den brede vifte af kompetencer vi har. Vi har huset fyldt med teknikere og elektrikere, der løser alle typer opgaver.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på ovenstående, så ring til os eller udfyld kontaktformularen på denne side.