Vi har døgnvagt 24/7 

EL - VVS - VENTILATION & KØL
SPRINKLER - BRAND & SIKRING

  •  En teknikleverandør til det hele

Borohus – svenske træhuse

Borohus er en af de ældste og mest anerkendte husproducenter i Sverige.

Siden 1928 har Borohus leveret og bygget svenske træhuse, helårshuse og sommerhuse af høj kvalitet og med de nyeste og mest miljørigtige materialer på markedet.

Svenske træhuse i flot design

Med Borohus som din husleverandør kan du få lige nøjagtig det svenske træhus, du har drømt om – ned til mindste detalje. Dette betyder også, at Borohus endnu aldrig har bygget to identiske huse, da de udarbejder huset i samråd med kunden og derved tilpasser huset til den enkelte kundes ønsker og behov.

Hos DAHL SERVICE har vi valgt at indgå i et samarbejde med Borohus, da vi ønsker at give vores kunder en unik mulighed for at få glæde af disse flotte og ikke mindst unikke, svenske træhuse.

Borohus er vurderet til Triple A Guld. Det vidner om troværdighed og soliditet, hvilket er din sikkerhed for et svensk træhus af absolut højeste kvalitet.

Medbyg eller færdigbyg?

Når du vælger at bygge et nyt svensk træhus med Borohus som leverandør, kan du vælge imellem medbyg og færdigbyg.

De svenske træhuse leveres i elementer og er således nemme at sætte op.

Uanset hvilken løsning du ønsker, er du garanteret et praktisk, solidt og flot svensk træhus med lang holdbarhed.

Har du indgået aftale med Borohus om et nyt svensk træhus, har du mulighed for at komme på besøg på den svenske fabrik, hvor du kan overvære produktionen af huset.

Energieffektive svenske træhuse

Som kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed går vi meget op i, at vores samarbejdspartnere værner om de samme gode værdier som os. 

​Borohus er en miljø- og kvalitetsorienteret virksomhed, som udelukkende bygger på energi- og miljørigtige svenske træhuse.

Vi er således stolte af at kunne hjælpe vores kunder med at få det svenske træhus, de drømmer om, som samtidigt lever op til vores høje standardkrav vedrørende kvalitet og miljø.

Kontakt os

Ønsker du mere information om svenske træhuse fra Borohus, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 39 77 02 02 eller mail info@dahl-as.dk.

Du kan også læse meget mere på Borohus’ egen hjemmeside: www.borohus.se.

​Her kan du se forskellige eksempler på Borohus' svenske træhuse. Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.​​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eksempler på Borohus' træhuse