Vi har døgnvagt 24/7 

EL - VVS - VENTILATION & KØL
SPRINKLER - BRAND & SIKRING

  •  En teknikleverandør til det hele

Nyt sommerhus

Går du med drømme om et nyt og smart sommerhus, hvor du og familien kan slappe af og nyde et velfortjent afbræk fra hverdagen? Og er du inspireret af det flotte og unikke svenske design?

Så kan vi hos DAHL SERVICE hjælpe dig med at føre drømmen ud i livet.

Unikke sommerhuse med personligt præg

Vi har et fast samarbejde med det svenske husproducentfirma Borohus, som blandt andet har specialiseret sig i fritids- og sommerhuse.

Som kunde er du med lige fra ideudviklingsfasen og til huset står færdigt. Det er din garanti for at få et sommerhus, der lever op til alle dine krav og behov.

Her kan du få sommerhuse i alle former og farver. Kun kreativiteten sætter grænser. ​​Giv sommerhuset liv, og lad det skille sig ud med flotte detaljer og moderne løsninger fra Borohus.

Det miljørigtige valg

Hos Borohus er der fokus på bæredygtighed og kvalitet. De leverer således miljø- og energirigtige svenske træhuse af høj kvalitet til gavn for både økonomien samt det indre og ydre husmiljø.

De anvendte materialer og leverandører er derfor i særklasse, når det kommer til miljø og energi. Du kan således trygt vælge et energieffektivt sommerhus fra Borohus, og få del af alle fordelene ved et sådan valg.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål vedrørende valg af nyt sommerhus, er du mere end velkommen til at kontakte DAHL SERVICE på telefon eller udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden.

Du kan også læse meget mere om Borohus på deres hjemmeside: www.borohus.se​.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eksempler på Borohus' træhuse