Vi har døgnvagt 24/7 

EL - VVS - VENTILATION & KØL
SPRINKLER - BRAND & SIKRING

  •  En teknikleverandør til det hele

DAHL SERVICE' historie

​Det giver dig kvalitet i dit byggeri og skarpe serviceløsninger

​Vi skaber de bedste rammer for dit byggeri og har gjort det siden 1986, hvor Peter DAHL SERVICE etablerede virksomheden. Visionen har ikke ændret sig siden virksomhedens begyndelse – det har kompetencerne og volumenen til gengæld.

Entreprenørvirksomhed med stærke håndværksmæssige traditioner

Vores medarbejderteam på cirka 150 håndværkere, specialister og projektledere løser hoved- og totalentrepriser samt fag-entrepriser inden for en bred vifte af håndværksfag.
Derudover har vi en stor serviceafdeling, der vedligeholder anlæg og står klar til at rykke ud døgnet rundt, hvis uheldet er ude. Kort sagt: Vi garanterer din sikkerhed!

Vi sætter samarbejde i højsæde

Trods vores størrelse har vi bevaret det tætte samarbejde med vores kunder. Vi har størrelsen og kompetencerne til at løse selv de største og mest komplekse opgaver. Samtidig er vi ikke så store, at vi mister det tætte samarbejde med vores kunder.​

Hos os får du én kontaktperson

Som kunde hos os skal du kun forholde dig til én samarbejdspartner/kontaktperson. På den måde kan vi træffe hurtige beslutninger, sikre kvaliteten og føre løbende kontrol med processen uden at inddrage flere aktører. Vi entrerer med det rette team, der kan blive din samarbejdspartner i alle opgavens faser.
Vores erfarne projektledere styrer og koordinerer forløbet i tæt samarbejde med bygherren og rådgiverne. Det er kundens garanti for, at forventninger til pris og kvalitet bliver imødekommet – fra første streg er tegnet, til sidste penselstrøg er taget.

Vi har det rette team til hver en opgave

Hos os har vi både faglærte håndværkere og specialister. Det betyder, at vi kan sammensætte det rette team til hver opgave og sikre, at de nødvendige kompetencer og ressourcer er til stede i alle faser af byggeriet.

Vi er ISO 9001-certificeret og har modtaget en grøn smiley for godt arbejdsmiljø.​​ 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.